1 Mayıs kutlamalarında fenalaştıktan sonra ölen

1 Mayıs kutlamalarında fenalaştıktan sonra ölen kişi -İzmirdeki kutlamalarda fenalaşan ve ikinci kez kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Kutluay, toprağa verildi -Adli Tıp Kurumunun otopsi raporunda, Kutluayın kalp krizin


İZMİR (A.A) - İzmirdeki 1 Mayıs kutlamalarında fenalaşan ve ikinci kez kaldırıldığı hastanede yaşamına yitiren İbrahim Kutluay (58), toprağa verildi.
     Kutluay için Bornova Merkez Camisinde ikindi namazı sonrasında cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kutluayın eşi Berrin, çocukları Melek ve Müge Kutluay ile yakınları ve arkadaşları katıldı.
     Kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Kutluayın naaşı Bornova Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.
     İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsisi yapılan Kutluayın ön raporunda, kalp krizinden öldüğü belirtildi. Kesin ölüm nedeninin ise 15 gün sonra açıklanacağı kaydedildi.
     İzmir Gündoğdu Meydanındaki "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlamalarına Halkın Kurtuluşu Gazetesi kortejinde katılan İbrahim Kutluay, gruplar arasında yaşanan gerginlik sırasında fenalaşması sonucu Alsancak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Taburcu edildikten sonra gece tekrar fenalaşan Kutluay, tedavi altına alındığı özel bir hastanede hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 1 Mayıs kutlamalarında fenalaştıktan sonra ölen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER