10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi


ANTALYA (A.A) - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
     Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Antalyalı gazeteciler ile kurum ve kuruluşların basın halkla ilişkiler müdürleri bir restoranda kahvaltıda bir araya geldi.
     Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, burada yaptığı konuşmada, Antalyalı gazeteciler olarak sorunlarına dikkat çekmek, birlikte bir mesaj vermek üzere buluştuklarını belirterek, bu birlikteliğin bir bayram kutlaması değil, sorunları tek yürekle seslendirmek anlamına geldiğini söyledi.
     Kahvaltının ardından cemiyete yeni üye olan 8 gazeteciye rozetleri takıldı.
     Daha sonra Tekirovadaki 2365 rakımlı Tahtalı Dağına gezi düzenlendi. Teleferikle çıkılan zirveye ölen gazeteciler adına siyah çelenk bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu.
    
     -Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arıdan kutlama mesajı-
    
     İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı da 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
     Basın sektöründe çalışanlar ile çalıştıranlar arasındaki ilişkilerin düzenlenmesine yönelik olarak 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 10 ocak 1961 gününün 52 yıldan bu yana her yıl Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlandığını hatırlatan Arı, silahı sadece kalemden ibaret olan, herkesin hakkını arayıp bütün dünyada olup bitenleri canı pahasına anında haber veren, fakat kendi hak ve hürriyetlerini arayamayan çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER