112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi Başhekimi

112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi Başhekimi Kurtgöz: Hasancık Acil İstasyonu ile kırsal alandaki vakalara kısa sürede müdahale edeceğiz


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi Başhekimi Rıdvan Kurtgöz, yakında hizmete girecek Hasancık Acil istasyonu ile kırsal alandaki vakalara kısa sürede müdahale edecekerini söyledi.
     Kurtgöz, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Hasancık Beldesinde kurulan, 112 Acil Hizmet İstasyonunun 1 Hazirandan itibaren 24 saat izmt vereceğini ifade etti.
     Hasancık istasyonunun çok geniş bir alanı kapsadığını dile getiren Kurtgöz, Buradaki istasyonumuz havaalanı çevresinden başlayarık, çevre köyleri, Adıyaman - Kahta Karayolu, Kömür ve Bölükyayla beldelerine kadar hizmet verecek. Böylece kırsal alandaki vakalarımıza kısa sürede müdahale etmiş olacağızdedi.
     Kurtgöz, il genelinde 14 tane Acil istasyonunun olduğunu, Sağlık Bakanlığından 5 tane Ambulans ve personel talep ettiklerini ve bunların gelmesiyle birlikte Adıyaman genelinde 5 tane daha istasyon açacaklarını sözlerine ekledi.
     (FUR-HAS)
<< Önceki Haber 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi Başhekimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER