12.12.2012de gökyüzünde nikah

12.12.2012de gökyüzünde nikah -Türkiyenin peribacalarıyla ünlü turizm merkezi Kapadokya bölgesinde bir çift, 12.12.2012de evet demek için sıcak hava balonunu tercih etti


NEVŞEHİR (A.A) - Türkiyenin peribacalarıyla ünlü turizm merkezi Kapadokya bölgesinde, 12.12.2012de evet demek isteyen çiftin nikahı, sıcak hava balonunda gökyüzünde kıyıldı.
     Ortahisar beldesinde, sabah saatlerinde balona binen Trabzonda yaşayan ve otomotiv sektöründe çalışan Yalçın Kaya Akgül (42) ile sigortacılık yapan Elif Pamir (42) için, özel bir gün olarak nitelendirilen 12.12.2012de bir balon sepetinde nikah töreni düzenlendi.
     Yerden metrelerce yükseklikteki balonda evet diyen Akgül ve Pamir, Göreme Belediyesi nikah memuru Yasin Temelin kıydığı nikahla dünya evine girdi.
     Nikah töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akgül, özel bir günde, özel bir mekanda, özel arkadaşlarının şahitliğinde, özel biriyle evlenmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.
     Nikahın balonda kıyılması fikrinin eşine ait olduğunu dile getiren Akgül, Ayaklarımızı yerden kesmek istedik. Bunun için bir vesile oldu. Böyle bir nikahı herkese tavsiye ederim. Yaklaşık 5-6 ay önce böyle bir günü tasarlamıştık. Hava şartlarının da uygun olması bizi mutlu etti diye konuştu.
     Elif Pamir ise Balayı için Kapadokyaya gelmek istiyordum, balonu da duyunca neden böyle bir şey olmasın dedik. Nikahımızın bu şekilde kıyılmasını istedik, çok mutluyuz dedi.
    
     Muhabir: Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 12.12.2012de gökyüzünde nikah Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER