12.12.2012 saat 12.12de evlendiler

12.12.2012 saat 12.12de evlendiler -Amasyanın Suluova ilçesinde Aylin Yiğit ve Uğur Kocaş 12.12.2012 saat 12.12de kıyılan nikahla evlendi


AMASYA (A.A) - Amasyanın Suluova ilçesinde Aylin Yiğit (22) ile Uğur Koçaş (23) 12.12.2012 saat 12.12de attıkları imza ile dünya evine girdiler.
     Çiftin nikahını Belediye Nikah Memuru Fatih Şahin saat 12yi 12 geçe kıyarken, ilçede bugün kıyılan tek nikahın genç çiftin nikahı olduğu belirtildi.
     Eşine uçakta evlenme teklifinde bulunduğunu belirten damat Uğur Koçaş, Yüzyılın son şanslı gününde resmi nikahlarımızı yaptırarak evlenmeye karar verdik. Bu özel tarihin önemine ve hayatımıza katacağı güzelliklere inandık. Eminim ki bu tarihin anlamıyla birlikte evliliğimiz de çok daha anlamlı ve sevgi dolu olacaktır dedi.
     Bir yıl önce tanıştıklarını ve evlilik teklifi geldiğinde düşünmeden evet dediğini söyleyen gelin Aylin Koçaş ise, Çünkü eşimi beğeniyor ve seviyordum. Uçakta evlilik teklif edeceği ise hiç aklıma gelmemişti. Çok şaşırdım ve sevindim. Evlilik teklifi gibi nikah tarihimiz de unutulmaz oldu. Çok mutlu olacağımızı düşünüyorum. Sevgiyle başlayan birlikteliğimiz aşka döndü ve bu özel tarihle de ölümsüzleşecek diye konuştu.
     Suluova Belediye Salonunda gerçekleşen nikah töreninde çiftler aileleri, yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.
     Evlik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını düşündüklerini belirten Koçaş çifti nikah defterine imza attıktan sonra aile ve yakınlarının ellerini öptükten sonra bugünü ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdiler.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 12.12.2012 saat 12.12de evlendiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER