13 yıldır aranan cinayet zanlısı yakalandı

13 yıldır aranan cinayet zanlısı yakalandı -Diyarbakırda 13 yıl önce bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, Elazığın Kovancılar ilçesinde yakalandı


ELAZIĞ (A.A) - Diyarbakırda 13 yıl önce bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, Elazığın Kovancılar ilçesinde yakalandı.
     Karakoçan ilçesinde adli bir olaya karıştığı gerekçesiyle GBT sorgulaması yapılan ve kimlik bilgilerinin kontrol edilmesinin ardından serbest bırakılan Z.Enin (41), kayıtlardaki kimlik fotoğrafı ile eşkalinin uyuşmadığı belirlendi.
     Araştırmalarını sürdüren Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının Diyarbakırda 13 yıl önce bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla arandığını tespit etti. Durumun, zanlının ikamet ettiği Kovancılardaki emniyet birimlerine bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, Z.Eyi Çaybaşı Mahallesindeki evinde gözaltına aldı. Zanlının Diyarbakıra gönderildiği belirtildi.
     Z.Enin, olaydan sonra bir akrabasının kimliğini kendi fotoğrafıyla kullandığı, anne ve babasıyla önce Karakoçan geldiği, daha sonra Kovancılara yerleştiği belirlendi. Cinayetin işlendiği sırada bekar olan zanlının, bu sürede evlenip 6 çocuk sahibi olduğu tespit edildi.
    
     Muhabir: Melik Uçar / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 13 yıldır aranan cinayet zanlısı yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER