13. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol

13. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası


KONYA (A.A) - Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Karatay Belediyesinin öncülüğünde başlıyor.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının, hem resmi kurumlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek hem de resmi kurumlarda çalışan, yoğun stres altında olan personelin tanışma, kaynaşma ve dayanışmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.
     Karatay Belediyesi olarak yediden yetmişe herkesin spor yapmasına katkıda bulunduklarını ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:
     "Bu tür futbol turnuvalarının yanında halkımızın rahat ve huzurlu ortamlarda farklı sporları yapabilecekleri çok amaçlı spor kompleksleri inşa ederek halkımızı spor yapmaya teşvik etmeyi hedefliyoruz. Turnuva sonunda sporculara çeşitli hediyeler verilecek. Tüm Konyalıları, 29 Nisan Pazartesi günü saat 17.00de yapılacak 13. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası açılış törenine davet ediyorum."
     Ayrıca, 6 grupta 34 takımın mücadele edeceği turnuva maçlarının ilk karşılaşmasının, Karatay Belediyesi ile TEİAŞ arasında yapılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 13. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER