14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan: -İnsanlardan tek istediğimiz yaptığımız işe saygı duymaları ve teşekkür etmeleridir


ANTALYA (A.A) - Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, doktorların insanlardan yaptıkları işe saygı duymalarını ve teşekkür etmelerini istediklerini söyledi.
     Alkan, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastane hekimleriyle bir araya geldi. Yılda bir kez de olsa kendilerine yönelik özel bir gün olmasının güzel olduğunu ifade eden Alkan, doktorların, sağlık çalışanlarının insanlardan herhangi bir maddi beklentileri bulunmadığını, tek beklentilerin sadece bir teşekkür olduğunu söyledi.
     Hiç bir doktorun ya da sağlık görevlisinin hastasına karşı art niyetli davranmayacağını vurgulayan Alkan, tek hedeflerinin insanları sağlığına kavuşmalarını sağlamak olduğunu bildirdi.
     Doktorların zaman zaman istenmeyen olaylara maruz kaldığını hatırlatan Alkan, İnsanlardan tek istediğimiz yaptığımız işe saygı duymaları ve teşekkür etmeleridir dedi.
     Kumluca Devlet Hastanesinde sağlık alanında bir çok yeniliğe imza attıklarını da dile getiren Alkan, hastanede verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması yönünde çalışmaların devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER