1461 Trabzon

1461 Trabzon-Fenerbahçe maçından notlar -Sarı-lacivertliler, 1461 Trabzon karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı -Trabzonlu taraftarlar, karşılaşmaya çok fazla ilgi göstermedi


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzona konuk olan Fenerbahçe, sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı.
     Teknik Direktör Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupasındaki diğer maçlarda olduğu gibi sezon içinde daha az süre görev alan oyunculara forma şansı verdi.
     Volkan Demirel, Sow, Sezer, cezalı Mireles ve Hasan Alinin yer almadığı 18 kişilik kadroda Bekir, Mehmet Topal, Gökhan Gönül gibi as oyuncular da yedek soyundu.
    
     -Stoch 11de-
    
     Geçen sezon Gençlerbirliğine attığı golle dünyada yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülünün sahibi olan Miroslav Stoch ilk 11de forma giyen isimlerden oldu.
     Bu sezon ilk 11de fazla forma şansı bulamayan oyuncu, 1461 Trabzon maçıyla 11de forma şansı buldu. Forvette Dirk Kuyt görev yaparken Semih Şentürk ise yedek soyundu.
    
     -Tribünler de boşluklar-
    
     Trabzonlu futbolseverler Trabzonsporun pilot takımı olan 1461 Trabzonun karşılaşmasına çok fazla ilgi göstermedi.
     Soğuk ve geç saatte oynanan karşılaşmayı 10 bin dolayında taraftar izlerken 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar olduğu gözlendi.
     Taraftarlar, bulundukları tribünlere şampiyonluk kupamızı istiyoruz şeklinde pankart asarken özellikle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırıma tezahüratlarla tepki gösterdiler. Taraftarlar, Teknik Direktör Aykut Kocamana yönelik olarak ise istifa şeklinde tezahürat yaptı.
     Fenerbahçe kafilesinin stada gelişinde geniş güvenlik önlemleri alınırken herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin kale arkası bölümüne de boydan boya büyük fileler çekilerek sahaya yabancı madde atılması önlenmeye çalışıldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER