18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü


KAYSERİ (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Çanakkale Zaferinin vatanın bütünlüğünü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel örneği olduğunu bildirdi.
     Dengiz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkale destanının, ateşten günler yaşanan milli mücadele yılları için moral, ışık ve yeni kurulacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ön sözü olduğunu kaydetti.
     AK Parti İl Başkanı Dengiz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bu zafer vatanın bütünlüğünü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir. Çanakkale destanı, ateşten günler yaşadığımız milli mücadele yılları için moral, ışık ve yeni kurulacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ön sözü olmuştur. Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en manidar simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferi bir azmin ve inancın zaferidir. Bugün bu topraklar üzerinde bağımsız olarak yaşıyorsak bunu hiç şüphesiz ki atalarımızın istikbalimiz adına verdikleri cana borçluyuz. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekildi devretmektir. Sahip olduğumuz vatan, millet, bayrak ve ezan sevgisini ve şuurunu yeni yetişen nesilimize aktarmalıyız. 18 Mart Şehitler Günü ve bugüne adını veren Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER