19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan, mesaj yayımladı


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gürşan, mesajında, bu değerli emaneti yaşatmanın, sonsuza kadar korumanın ve gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.
     19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının heyecanını bir kez daha yaşandığını ifade eden Gürşan, şunları kaydetti:
     "Büyük Önder Atatürk, Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek olan sizlersiniz diyerek, Türkiye Cumhuriyetini koruma ve yaşatma görevini gençlere emanet etmiştir. Dünyamız hızla değişir ve dönüşürken, ülkemiz hızla büyüyor. Gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak, onlara en iyi, en gelişmiş imkanları sunmak da bizim en temel görevlerimiz arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."
    
     Muhabir: Özgün Tiran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER