19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik

19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı -MHP İl Başkanı Osman Çetin: -"Türk gençleri Türk istiklal ve Cumhuriyetini korumak için muhtaç oldukları kudretin, damarlarındaki asil kanda olduğunu biliyor"


ANTALYA (A.A) - MHP İl Başkanı Osman Çetin, "Türk gençleri Türk istiklal ve Cumhuriyetini korumak için muhtaç oldukları kudretin, damarlarındaki asil kanda olduğunu biliyor" dedi.
     Çetin, 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs 1919un, tarihin önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, ulusal değerlerin ayağa kalktığı ve kurtuluş ateşinin yakıldığı gün olduğunu bildirdi.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, kurduğu Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ettiğini ifade eden Çetin, Türk gençlerinin cumhuriyetine, bayrağına ve milletine sahip çıktığını kaydetti.
     Çetin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     "Ulu Önder Atatürk, bugünlerde silinmeye çalışılan Türkiye Cumhuriyetini, vatan ve bayrağımızı gençlere emanet etti. Gençliğe hitabesinde olduğu gibi iktidara sahip olanlar gaflet, dalalet hatta hıyanet içine düştüler. Türk gençleri Türk istiklal ve Cumhuriyetini korumak için muhtaç oldukları kudretin, damarlarındaki asil kanda olduğunu biliyor. Atatürkün emaneti ne pahasına olursa olsun koruyacağız. Bizlere bırakılan miras ve değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu değerlerimizden biri olan 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 93. yılı tüm gençlerimize ve milletimize hayırlı olsun."
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER