19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Tekirdağın ilçelerinde törenler düzenlendi


TEKİRDAĞ (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağın ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
     Çorluda, Atatürk Meydanında düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirelin Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.
     Törene, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Malkarada da Hükümet Konağı önündeki törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barışın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.
     Barış, burada yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün, Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ettiğini söyledi.
     Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri sunuldu.
     Törene, Tekirağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, 95inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Can Çevik, Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel - Alper Eral
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER