19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Antalyada düzenlenen fener alayının ardından sanatçı Kayahan konser verdi


ANTALYA (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalyada fener alayı düzenlendi ve sanatçı Kayahan konser verdi.
     Fener alayına katılmak isteyen vatandaşlar Konyaaltı Beach Park Varyant girişinde toplandı. Yürüyüş öncesi bazı vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı. Kısa süren gerginliğin ardından vatandaşlar ellerindeki fenerler ve Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanına yürüdü.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmada, Antalyanın Türkiyenin aydınlık, kardeşlik, barışçı yüzü, bağımsızlığın, özgürlüğün simgesi olduğunu söyledi.
     Mustafa Kemal Atatürkün 94 yıl önce halkına güvenerek Samsuna çıktığını belirten Akaydın, "Ulu önder Atatürk dedi ki Halkımın azim ve iradesi kurtaracaktır memleketi bu güç durumdan. İşte bu aslında demokrasi ruhunun da bir göstergesiydi. Bu güven duygusuyla biz kurtulduk" dedi.
     Konuşmanın ardından sahneyi sanatçı Kayahan aldı. Kayahan, seslendirdiği şarkılarıyla vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER