2nci Ordu Komutanı Orgeneral Mendi,

2nci Ordu Komutanı Orgeneral Mendi, Osmaniye Valisi Cerrahı ziyaret etti


OSMANİYE (A.A) - 2nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrahı ziyaret etti.
     Orgeneral Mendi, polis tören mangasını selamladıktan sonra valilik şeref defterini imzaladı. Mendi, ziyareti sırasında, 1990-1991 yıllarında Siirtte Vali Cerrah ile görev yaptıklarını söyledi.
     O dönem Siirtteki tugayda görev yaptığını belirten Mendi, Güzel, ahenkli bir çalışmamız oldu. O dönem terörün üst seviyede olduğu dönemlerdi. Terörle mücadelede polis, asker, jandarma el birliği içerisinde orada mücadele ettik. Bölgedeki birliklerimi denetlemeye gelmiştim. Sayın valimizi ziyaret etmek istedim. Kendisini uzun yıllardan sonra Osmaniye valisi olarak görmekten son derece mutluyum diye konuştu.
     Vali Cerrah ise Orgeneral Mendiyi ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Mendi, Vali Cerraha günün anısına 2nci Ordu Komutanlığının şildini takdim etti. Vali Cerrah da üzerinde valilik logosu bulunan şildi Orgeneral Mendiye hediye etti.
     Ziyaret daha sonra basına kapalı devam etti. Bölgede inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere gelen Orgeneral Mendiye, ziyaretinde İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı ve Osmaniye Garnizon Komutanı Muharebe Kurmay Albay Ersin Kaya eşlik etti.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 2nci Ordu Komutanı Orgeneral Mendi, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER