2 çocuğun tüp hırsızlığı, güvenlik kamerasına

2 çocuğun tüp hırsızlığı, güvenlik kamerasına yansıdı -İzmitteki bir marketin önünde bulunan 2 adet mutfak tüpünün 2 çocuk tarafından çalınması, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi (Fotoğraflı - GÖrüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin İzmit ilçesindeki bir marketin önündeki iki adet mutfak tüpünün 2 çocuk tarafından çalınması, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.
     Hürriyet Caddesindeki bir et marketinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iş yerinin önünden geçen 2 çocuk, kısa süre sonra dönüp çevreyi gözetleyerek marketin önünde bulunan 2 adet büyük mutfak tüpünü alarak ayrılmaları görünüyor.
     Söz konusu kişilerin dolu olan mutfak tüplerini kaldırırken oldukça zorlandıkları güvenlik kameralarınca kaydedildi.
     Marketin Müdürü Hakan Akatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın 3 gün önce gerçekleştiğini belirterek, olayı ertesi gün tüplerin bulunamamasının üzerine fark ettiklerini söyledi.
     Marketin güvenlik kameralarını incelediklerinde hırsızlık olayını gördüklerini dile getiren Akatay, Güvenlik kameralarını izledik. 2 çocuk, dükkanın önünden yürüyorlar. Daha sonra tekrar geriye gelerek dolu olan 2 adet büyük tüpü alarak gidiyor. Olayı gerçekleştirirken de çok rahat oldukları gözlemleniyor. Sokakta yürüyen insanlara aldırış etmiyorlar dedi.
     Olaydan dolayı şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden Akatay, daha sonra polise başvurarak bu kişilerin yakalanmasını istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 2 çocuğun tüp hırsızlığı, güvenlik kamerasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER