2013 yılı Bilgi Alış Veriş (BAV)

2013 yılı Bilgi Alış Veriş (BAV) toplantısı yapıldı


MARDİN (A.A) - Mardin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2013 yılının birinci Bilgi Alış Veriş (BAV) toplantısı yapıldı.
     İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Mardin çiftçilerine tarımsal ve hayvansal konularda en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını onların sorunlarıyla yakından ilgilenip üretimi arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
     Mardinin mevcut tarımsal sorunları, sorunlarla ilgili çözüm önerileri ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce uygulanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Söğüt, meyvecilik başta olmak üzere hayvancılık ve seracılık çalışmaları konularında özelikle eğitim ve yayım çalışmalarına önem verilmesi gerektiğini söyledi.
     Bu kapsamda 2013 yılında çıtanın daha da yükselmesi gerektiğini kaydeden Söğüt Mardin çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmek için teşkilat olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğizdedi.
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve konu uzmanları, İl Müdürlüğünce uygulanan ve uygulanması hedeflenen projeleri anlattı.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber 2013 yılı Bilgi Alış Veriş (BAV) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER