23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkı,

23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, öğrencilerden büyük ilgi görüyor


SAMSUN (A.A) - İlkadım Belediyesince faaliyete geçirilen 23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği bildirildi.
     İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Derebahçe mahallesinde açılan uygulamalı 23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkında öğrencilerin bilinçli trafik eğitimi aldığını söyledi.
     Gruplar halinde eğitim parkına gelen öğrencilerin, ilk olarak teorik eğitim aldığını daha sonra ise uygulamalı eğitime geçtiğini anlatan Demirtaş, "Yarının büyüklerine, bugünden trafik bilinci aşılıyoruz. Çocuk yaşta verilen trafik eğitiminin trafik kazalarının önüne geçilmesi adına çok önemli olduğunu biliyoruz. 23 Nisan Trafik Eğitim Parkında, trafikte savunmasız olan çocukların bilinçlenmesini sağlayarak, yollarda güvende olmalarını hedefliyoruz" dedi.
     Demirtaş, 23 Nisan Trafik Eğitim Parkının, yatay-düşey trafik işaretleri, sinyalizasyon sistemleri, bisiklet yolları, yaya geçitleri, hemzemin geçit, yaya kaldırımları, eğitim pisti ve eğitim laboratuvarından oluştuğunu da kaydetti.
    
     Muhabir: Hasan Saygan
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber 23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER