23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan: -"23 Nisan, Türkiyenin kaderinde bir dönüm noktasıdır"


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "23 Nisan, Türkiyenin kaderinde bir dönüm noktasıdır" ifadelerini kullandı.
     Gürşan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin ve demokrasinin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920nin, ilelebet milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacağını belirtti.
     Bu milli onur gününün Çocuk Bayramı olarak kutlanması için Mustafa Kemal Atatürkün bu bayramı çocuklara armağan ettiğini anımsatan Gürşan, mesajında, "23 Nisan Türkiyenin kaderinde bir dönüm noktasıdır. Çocuklar, sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Sevgi dolu yürekleri ile bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER