23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Artvin Milletvekili Kışla: "23 Nisan, tarihin dönüm noktalarında birisi olarak değerlendiriliyor"


ARTVİN (A.A) - AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, 23 Nisanın, tarihin dönüm noktalarından birisi olarak değerlendirildiğini bildirdi.
     Kışla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, TBMMnin açıldığı gün olan 23 Nisanın, Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği gün olduğunu belirtti.
     Kışla, 23 Nisanın tarihin dönüm noktalarından birisi olarak değerlendirildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza çok daha güzel, iyi bir gelecek hazırlamak, yaşanabilir bir ülke teslim edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimiz olan sizleri başarının anahtarı olarak görüyoruz. İnanıyoruz ki yarınlar sizlerle daha mutlu, gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Bayramınızı kutluyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, milli mücadelede emeği geçen ve vatana hizmet etmiş bütün ecdadımızı minnetle anıyor Allahtan rahmet diliyorum."
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER