23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Akdemir, mesajında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu belirtti.
     Anlamlı günün geleceğin teminatı olan çocuklara mutluluk, huzur ve başarının yeni başlangıcı olmasını temenni ettiğini ifade eden Akdemir, şunları kaydetti:
     "Çocuklarımızın bayramı her yıl 23 Nisanda kutluyoruz. Çünkü, milletin geleceğinin çocuklarda olduğunu biliyoruz. Bayramın çocuklara armağan edilmiş olması bir toplumun temelini ve geleceğini oluşturan çocuklara ne derece önem verildiğinin göstergesidir. 23 Nisan, tarihin ülkemiz topraklarına yeniden ışık saçtığı, çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmeye başladığı bir gündür."
    
     -Ereğli-
    
     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Posbıyık, mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bu yılda coşkuyla kutlanacağına inandığını belirtti.
     Ereğli TSO Başkanı Genç de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Türkiyenin aydınlık yarınlara ulaşmada çocuklara duyulan güvenin ve inancın ifadesi olduğunu kaydetti
    
     -Alaplı-
    
     Alaplı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç turnuvası sona erdi.
     Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Öğretmen Lisesi Salonunda düzenlenen turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvasına katılımın yüksek olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
     Turnuvada, miniklerde Ereğli İzmirlioğlu İlkokulundan Yağızhan Etçibaşı, küçüklerde Ereğli Yıldırım Kolejinden Serhan Berat Özdemir, yıldızlarda Ereğli Cumhuriyet Ortaokulundan Murat Yanık birinci oldu.
     Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER