23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Orduspor Kulübü: - "Ulu Önder Atatürk, bu büyük günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak hediye ederek ufkunun genişliğini göstermiştir"


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü, Ulu Önder Atatürkün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, geleceğin teminatı olan çocuklara bayram olarak hediye ederek ufkunun genişliğini gösterdiği belirtildi.
     Mor-beyazlı ekip, "Gururla Kutluyoruz" başlığıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. yıldönümünde de gururla kutlandığı belirtildi.
     Mesajda, şunlar kaydedildi:
     "23 Nisan 1920 tarihi, Türk milletinin bağımsızlığı için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiği zaferin müjdesi ile Cumhuriyetin ilanının gerçekleştiği, TBMMnin açıldığı gündür. 23 Nisan imkansızlıklara rağmen bir milletin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olması ile neleri başarabileceğinin göstergesidir. Ulu Önder Atatürk, bu büyük günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak hediye ederek ufkunun genişliğini göstermiştir. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz."
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER