24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Tekirdağ Valisi Yerlikaya: Öğretmenlik, geçmişte olduğu gibi günümüzde de bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öncü rolünü sürdürmektedir


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, öğretmenliğin, geçmişte olduğu gibi günümüzde de bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öncü rolünü sürdürmekte olduğunu belirtti.
     Vali Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, öğretmenliğin, dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden biri olduğunu ifade ederek, Öğretmenlik, geçmişte olduğu gibi günümüzde de bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öncü rolünü sürdürmektedir dedi.
     Öğretmenlerin, kutsal bir mesleğin seçkin temsilcileri olduğunu anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti:
     Yarınımız siz öğretmenlere emanettir. Sizler bizim için, dünün Türkiyesini inşa etmiş, bugün için var gücüyle çalışan ve gelecek için de gece gündüz demeden düşünen, sevgi dilini ilke edinmiş bir anlayış ile hareket eden gönül insanlarısınız. Bu özel gün nedeniyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER