28 Şubat Post Modern darbesi

28 Şubat Post Modern darbesi -ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım: -28 Şubat, Türk tarihine kolay kolay unutulmayacak kara bir leke olarak geçmiştir


KONYA (A.A) - ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 28 Şubat, Türk tarihine kolay kolay unutulmayacak kara bir leke olarak geçmiştir dedi.
     Yıldırım, yaptığı açıklamada, 28 Şubat denilen sürecin öncekilerden çok daha uzun süren ve asker kanadının hükümet kanadına aşırı baskı yaptığı bir MGK toplantısıyla sınırlı olmadığını ifade etti.
     28 Şubatın, alt yapısı önceden hazırlanan ve sonrasında baskı, zulüm, talan ve yağmalamalarla devam eden bir süreç olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     27 Mayısta kurulan rejime rağmen özellikle sandıktan hep merkez sağ iktidarların çıkması ve bu iktidarlarında yeterince din düşmanlığı yapmaması sebebiyle, artan milli faaliyetler bu karanlık lobiyi tekrar herekte geçirdi. O dönemde mesnetsiz şekilde tutuklanıp halen cezaevinde olan mağdurların biran evvel salıverilmeleri, yine o dönemde haksız yere hakları gasp edilen kamu personelinin haklarının iadesi bizce gecikmeli de olsa adalet olacaktır.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 28 Şubat Post Modern darbesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER