29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Türkiye Cumhuriyeti milletimizin en büyük eseri ve bu topraklar üzerinde inşa ettiğimiz en büyük özgürlük abidesidir


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin milletin en büyük eseri olduğunu ve bu topraklar üzerinde inşa edilen en büyük özgürlük abidesi olduğunu bildirdi.
     Saraçoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 29 Ekimin 89 yıl önce şanlı Türk tarihinde altın harflerle yazılan bir destan olduğunu söyledi.
     Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyetinin kolay kolay yıkılamayacağını belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin en büyük eseri ve bu topraklar üzerinde inşa ettiğimiz en büyük özgürlük abidesidir. Bu şanlı abide kolay inşa edilmemiştir. Kutsal vatanımız için yüz binlerce şehidimiz, bir o kadar da gazimiz bu Cumhuriyet abidesini şeref ve gururla taçlandırmaktadır. Demokrasi ve halk iradesi ile güçlendirdiğimiz Türkiye Cumhuriyetimizi, milli birlik ve beraberliğimizi her zaman güçlü tutarak sahip çıkmak, hepimizin asli görevidir. Gelecek nesillerimize sağlam temellere dayalı, her yönden gelişmiş bir ülke bırakmak bizlerin tek arzusudur. Bu uğurda ülkesi ve milleti ile bir bütün olarak emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 89. Yıl dönümü Kütahyalı hemşehrilerimize ve milletimize kutlu olması temennisi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanını ve canını bu kutsal vatanın harcı yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER