29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -MHP Adana Milletvekili Halaman, Çukurova Belediye Başkanı Arıkan, MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Çırak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımla


ADANA (A.A) - MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, mesajında, Adanalıların Cumhuriyet Bayramını kutladığını belirterek, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki tüm kahramanları saygıyla andığını bildirdi.
     Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ise Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl dönümünün haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.
     MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, manevi hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum ifadelerini kullandı.
     Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ise Cumhuriyetin, eşi olmayan bir şaheser olduğunu belirterek, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu çok anlamlı günün yıl dönümünde, büyük Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor; büyük önder Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Adana / Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER