3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: Engellere rağmen hayata tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımız, toplum için bir güç kaynağıdır


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, engellere rağmen hayata tutunmaya çalışan engelli vatandaşların, toplum için bir güç kaynağı olduğunu bildirdi.
     Altunbaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihi boyunca engellilerle ilgili ilk kanunun AK Parti iktidarı döneminde çıktığını belirterek, şunları kaydetti:
     Özürlüler Kanunu ile hem engellilerin sorunlarına kapsamlı çözümler üretildi hem de toplumda engellilerle ilgili duyarlılığın artması sağlandı. Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içinde olan engelli vatandaşlarımız, bizim için birer güç kaynağıdır. Memnuniyetle belirtmek isterim ki, ilimizde engelli vatandaşlarımıza sağlık, eğitim, istihdam ve evde bakım gibi temel hizmetlerin sunumunda önemli aşamalar kaydedilmiştir.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER