3. Türkiye Enerji Zirvesi

3. Türkiye Enerji Zirvesi -Etkinlik kapsamında Altın Vana ve Altın Voltaj ödülleri verildi


KAYSERİ (A.A) - 3. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında Altın Vana ve Altın Voltaj ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
     Flamingo Ziyafet ve Balo Salonundaki etkinliğin ev sahipliğini yapan Gas&Power Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komşuoğlu, organizasyonu Kayseride düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi.
     Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliği, önümüzdeki yıl da Ankara ve İstanbul yerine bir Anadolu şehrinde düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Komşuoğlu, Etkinliğimiz için dört piyasa tek zirve dedik. Bu zirve sayesinde sektörün sorunları bir kez daha dile getirildi. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız olmak üzere etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ve Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksuya sektöre hizmetlerinde dolayı teşekkür plaketi verildi.
     Altın Voltaj Ödüllerine Enerjisa, Tüpraş, Çalık YEDAŞ AŞ, İsken Enerji ve 2M Enerji hak kazanırken, Altın Vana Ödülleri EWE Enerji, Shell Türkiye, Kayserigaz, Aygaz, Akpet Gaz, İGDAŞ, İpragaz, Bursagaz, Başkentgaz, İzmirgaz, UGETAM, Gedik Holding ve PGM Gözetimin oldu.
     Ödül törenine Kayseri Valisi Şerif Yılmazın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber 3. Türkiye Enerji Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER