3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı

3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı -Aydın Ticaret Borsası Başkanı Bosnalı: -Fuar yöresel ürünlerin tanıtımı ve ekonomiye kazandırılması konusunda büyük önem taşıyor


ANTALYA (A.A) - Aydın Ticaret Borsası, Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 20-24 Haziran tarihlerinde yapılacak 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına katılacak.
     Aydın Ticaret Borsası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı yazılı açıklamada, 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarının yöresel ürünlerin tanıtımı ve ekonomiye kazandırılması konusunda büyük önem taşıdığını bildirdi.
     Adnan Bosnalı, fuara 2010dan bu yana katıldıklarını belirterek, Aydının 100 metrekare alanla fuarda yer alacağını kaydetti. Aydının kuru incir, zeytin, zeytinyağı, kestane, altın çilek ve markalaşma çalışması sürdürülen goji berry ile fuarda yer alacağını belirten Bosnalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     İlçelerimizden Karacasunun çömleği, Güllübahçe bez bebeği, Yenipazar çörekleri, Sökenin körüklü çizmesi ile Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarında olacağız. Yöresel ürünlerin yanı sıra Aydın zeybek ekibi de fuara katılarak renk katacak.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER