30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -İl Genel Meclisi Başkanı Arı: -Dayanışma içinde olduğumuz takdirde Türkiye her zaman Ulu Önder Atatürkün gösterdiği hedeflere ulaşacak ve eserlerine sahip çıkacaktır


ANTALYA (A.A) - İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Dayanışma içinde olduğumuz takdirde Türkiye her zaman Ulu Önder Atatürkün gösterdiği hedeflere ulaşacak ve eserlerine sahip çıkacaktır dedi.
     Cavit Arı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferinin 90. yılında tüm halkın bayramını kutladı.
     Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm komutanları, şehit ve gazileri şükranla andığını kaydeden Arı, mesajında, Milli birlik ve dayanışma ile nasıl böyle bir zaferi kazanmışsak, günümüzde de aynı milli birlik ve dayanışma ihtiyacını vurgulamak istiyorum. Böyle bir tarih bilinciyle dayanışma içinde olduğumuz takdirde Türkiye her zaman Ulu Önder Atatürkün gösterdiği hedeflere ulaşacak ve eserlerine sahip çıkacaktır dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER