4. Antalya Televizyon Ödüllerine doğru

4. Antalya Televizyon Ödüllerine doğru -Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfınca düzenlenen ve Türkiyenin Emmysi olarak kabul edilen ödüller için başvuruların başladığı bildirildi.


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen ve Türkiyenin Emmysi olarak kabul edilen 4. Antalya Televizyon Ödülleri için başvuruların başladığı belirtildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yarışmanın bu yıl 26-27 Nisan tarihlerinde düzenleneceği açıklandı. Açıklamada, ödüller için başvuruların 4 Mart 2013e kadar süreceği ve her kategoride 5 adayın yarışacağı kaydedildi.
     Yarışmada, En iyi dizi, en iyi yeni sezon dizisi, en iyi uyarlama senaryo, en iyi kadın ve erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncu, en iyi müzik, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi sanat yönetmeni, en iyi çocuk programı, en iyi gündüz kuşağı programı, en iyi haber bülteni sunucusu, en iyi haber programı, en iyi kültür sanat programı, en iyi magazin programı, en iyi müzik/eğlence programı, en iyi spor programı, en iyi talk show programı, en iyi bilgi ve kültür içerikli yarışma programı, en iyi şov içerikli yarışma programı, en iyi belgesel programı ödülleri dağıtılacak.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 4. Antalya Televizyon Ödüllerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER