4. Halkın Portakalı Film Atölyesi başvuruları

4. Halkın Portakalı Film Atölyesi başvuruları -49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek 4. Halkın Portakalı Film Atölyesi için başvurular başladı


ANTALYA (A.A) - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek 4. Halkın Portakalı Film Atölyesi için başvuruların başladığı bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından gerçekleştirilecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek 4. Halkın Portakalı Film Atölyesi için başlayan başvurularda, son başvuru tarihinin 25 Temmuz 2012 Çarşamba günü olacağı belirtildi.
     Eğitimlerin ise 30 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı ifade edilen açıklamada, proje kapsamında çalışma gruplarına, konusunda deneyimli ve uzman eğitimciler tarafından senaryo, kurgu, ses ve görüntü, film yapımı, sinematografik anlatım dallarında eğitim verileceği kaydedildi.
     Çekimlere 27 Ağustosta başlayacak filmlerin festival kapsamında izleyici ile buluşacağı bildirilen açıklamada, jüri değerlendirmesi sonunda birinci gelen filme 30 bin, ikinci filme 20 bin, üçüncü gelen filme 10 bin lira para ödülü ile Halkın Portakalı heykeli verileceği belirtildi.
     Açıklamada, Türkiye ve Antalya için büyük önemi olan EXPO 2016 Antalyanın yeşil hayatın önemine vurgu yapmak ve toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlayan temasına destek vermek amacıyla, Halkın Portakalının da Çiçek ve Çocuk temasıyla gerçekleştirileceği vurgulandı.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 4. Halkın Portakalı Film Atölyesi başvuruları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER