473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru


MANİSA (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali saçım törenine hükümet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırımın katılacağını bildirdi.
     Manisayı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanıkı dernek binasında ziyaret eden Mersinli, Derneğin Manisayı tanıtma adına çok güzel işler yaptığını, Festivalin son 10 yıldır çok iyi seviyelere geldiğini söyledi.
     Festivalin son günü gerçekleşecek olan mesir saçım törenine hükümet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırımın katılacağını belirten Mersinli, şöyle konuştu:
     Manisalı eskiden sadece mesir saçımı sırasında bir heyecan yaşıyordu. Şimdi 4-5 güne ve bir haftaya yayılan farklı etkinliklerle festivalin içerisinde yer almaya başladı. Herkes heyecan duyuyor. Bu Manisaya katkı adına, kendini ifade etme adına da çok güzel bir şey. Manisanın büyükşehir olmasıyla birlikte bu heyecana sadece merkezin değil bütün ilçelerin önümüzdeki yıldan itibaren ortak olacağına düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER