49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu -Turun 183 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı, 25 takımdan 177 sporcunun katılımıyla başladı


MUĞLA (A.A) - 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 183 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı, 25 takımdan 177 sporcunun katılımıyla başladı.
     Marmaris Atatürk Caddesinden başlayan turun startını Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu birlikte verdi.
     Müftüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, turun ve Marmariste tur nedeniyle düzenlenen organizasyonun her geçen yıl daha iyiye gittiğini söyledi.
     Bisiklet sporunda dünyanın en popüler sporcularından Andre Greipelin dünkü etabı birinci tamamladığını hatırlatan Müftüoğlu, bunun, Greipelin Türkiyede kazandığı dokuzuncu yarış olduğunu kaydetti. Müftüoğlu, Greipel gibi dünya şampiyonu tanınmış sporcuların katılmasının turun geldiği noktayı gösterdiğini dile getirdi.
     Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Marmaris, Bodrum ve Fethiye başta olmak üzere turistik bölgelerin dünyaya tanıtımına önemli katkıda bulunduğuna dikkati çeken Müftüoğlu, gelecek sene 50ncisi yapılacak turun çok daha görkemli geçeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER