49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Festivalin ilk galası, gazeteci Soner Yalçının Sivas olaylarını anlatan Menekşeden Önce adlı belgeseli için yapılacak


ANTALYA (A.A) - 49. Altın Portakal Film Festivalinin ilk galası, gazeteci Soner Yalçının Sivas olaylarını anlatan Menekşeden Önce adlı belgeseli için yapılacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 49. Altın Portakal Film Festivalinin ilk galası, gazeteci Soner Yalçının Sivas olaylarını anlatan Menekşeden Önce adlı belgeseli için yapılacak.
     Menekşeden Önce, 7 Ekim Pazar günü saat 12.00de Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonunda Altın Portakal izleyicisi ile buluşacak. Çekimlerine Soner Yalçının başladığı Menekşeden Önce, daha sonra arkadaşları tarafından tamamlandı.
     Sivas olaylarında 12 yaşındaki oğlu Koray ve 15 yaşındaki kızı Menekşeyi kaybeden Hüsne Kaya, hayata tutunabilmek için yine Menekşe adını verdiği bir evlat dünyaya getirir. Menekşe büyüyünce hiç görmediği abla ve ağabeyini yakından tanımak, yaşananları öğrenmek ister. Belgesel, Menekşenin olaylardan kurtulanları ve olayın tanıklarını tek tek ziyaret etmesiyle devam eder.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER