49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Festival kapsamında Yerel Yönetim ve Sanat paneli düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Bu yıl 49uncu kez düzenlenecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde Yerel Yönetimler ve Sanat paneli yapılacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğinde 6-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında 10 Ekim Çarşamba günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonunda yerel yöneticilerin de katılımıyla Yerel Yönetimler ve Sanat paneli düzenlenecek.
     Toplumsal ilişkiler, şehircilik, kentleşme, kent kültürü, kent estetiği açısından sanatın önemi ve yerel yönetimlerin sanat-toplum etkileşimine yaklaşımının tartışılacağı panelde, sanatın kent yönetimine katkısı, yerel yönetimler bünyesinde kültür sanat yöneticiliğinin gelişimi, kurumların kültür sanat programlarını nasıl oluşturduğu gibi konular ele alınacak.
     Altın Portakal Film Festivalinin isim babası olarak nitelendirilen Yönetmen Behlül Dalın 10uncu ölüm yıldönümü anısına yapılacak panelin moderatörlüğünü tiyatro ve sinema oyuncusu Gülsen Tuncer üstlenecek.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir / Güç Gönel
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER