50. Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları

50. Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları başladı - Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin 50ncisi 20-27 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle gerçekleştirilecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 20-27 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.
     AKSAV Başkan Vekili Arif Bulut, yaptığı açıklamada, festival hazırlıklarının 50. yıl dolayısı ile 49. festivalin bitiminden hemen sonra başladığını belirterek, festival programının oluşturulması için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini bildirdi. Daha önce gerçekleştirilen 48. ve 49. festivallerde yağmur nedeniyle izleyicilerin festival mekanlarına ulaşmasında ve açık havada gerçekleştirilen programlarda sıkıntılar yaşandığını vurgulayan Bulut, Kurban Bayramı tarihinin Ekim ayına denk gelmesinin de festival tarihinin erkene alınmasında etkili olduğunu bildirdi.
     Düzenlenecek Antalya Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin, 50. yılı dolayısıyla değişik programlar yapacaklarını ifade eden Bulut, Festival program zenginliğiyle apayrı bir festival olacaktır. Geniş bir coğrafyaya yayılacak festival coşkusu, geleneksel festival kortejinde zirve yapacaktır dedi.
     Bulut, film festivali afiş yarışmasının koşullarının ise daha sonra açıklanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 50. Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER