56 yaşında dünya 6ncısı oldu

56 yaşında dünya 6ncısı oldu -Dünya Veteranler Serbest Güreş Şampiyonasında Batmanlı güreşçi Latif Şimşek dünya altıncısı oldu


BATMAN (A.A) - Macaristanın Budapeşte kentinde düzenlenen Dünya Veteranler Serbest Güreş Şampiyonasında Batmanlı güreşçi Latif Şimşek 58 kiloda dünya 6ncısı oldu.
     Şimşek yaptığı açıklamada, yaklaşık 42 yıldır Batman Petrolsporun güreş takımında yer aldığını spor yaptığı dönemde çok sayıda şampiyonada madalya kazandığını belirterek, şöyle dedi:
     Halen Batman İl Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğünde güreş antrenörlüğü yapıyorum. 17-23 Eylül tarihleri arasında Macaristanın Budapeşte kentinde yapılan Dünya Veteranler Serbest Güreş Şampiyonasında 58 kilogramda dünya altıncısı oldum. Bu yıl yapılan müsabakada ilk 10a girenler gelecek yıl Sofyada yapılacak müsabakaya katılma hakkı kazanıyor. Böylece ben de önümüzdeki sene Batmanlı bir güreşçi olarak orada ülkemi temsil edeceğim. Batmanda gençleri bu spor alanında yetiştiriyorum. Yetkililerden tek isteğim Batmanda bir güreş kamp eğitim merkezini kurmalarıdır.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber 56 yaşında dünya 6ncısı oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER