7 bin öğrenciye sürücü ve yaya

7 bin öğrenciye sürücü ve yaya eğitimi verildi


KAYSERİ (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Okullarda verilecek sürücü ve yaya eğitimi kapsamında 7 bin 53 öğrenciye sürücü ve yaya eğitimi verildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 lisede bin 205, 18 ilköğretim okulunda ise 5 bin 848 olmak üzere toplam 7 bin 53 öğrenciye eğitim verildi.
     Ayrıca vinç kullanıcılarına yönelik de eğitim semineri düzenleyen emniyet, karayolu kullanırken uymaları gereken trafik kural ve kaideleri ile vinç kullanabilmek için gerekli belgeler, yaş şartı, gece çalışma güvenliği, Zorunlu Karayolları Mali Sorumluluk Sigortası, karayolları kullanılırken gerekli kurumlardan alınacak izin belgeleri, çalışırken gerekli tahdit alanlarının oluşturulması, çekme ve çekilme kuralları gibi vinç kullanıcılarının ve diğer trafikte bulunan insanların can ve mal güvenliğinin korunmasıyla ilgili eğitim verildi.
     Kayseri Vinç İşletmecileri Derneği toplantı salonunda gerçekleştirilen ve 2 saat süren eğitime 42 vinç kullanıcısı katıldı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 7 bin öğrenciye sürücü ve yaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER