8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kampanya


DENİZLİ (A.A) - Denizlide, 800 yıllık geçmişe sahip tarihi Kaleiçi Çarşısında giyim eşyası satışı yapan 110 mağaza, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kampanya düzenledi.
     Kaleiçi Bayramyeri Esnafları Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, düzenlediği basın toplantısında, Kaleiçi Çarşısının 800 yıllık tarihi geçmişe sahip olduğunu söyledi.
     Tarihi çarşının hareketlenmesi için esnafın desteği ile zaman zaman kampanyalar düzenlediklerini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:
     8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8-21 Mart tarihleri arasında Kaleiçi Çarşısından alışveriş yap, hediyeyi kap sloganıyla bir kampanya gerçekleştireceğiz. Kampanyada çarşı esnafından 50 lira ve üzerinde alışveriş yapan müşteriye çekiliş kuponu verilecek. 23 Martta dernek binamızda yapacağımız çekilişle de 100 müşterimize 50şer liralık hediye çeki dağıtacağız. Hediye çeklerini alan müşterilerimiz alışveriş yaptıkları mağazalardan istedikleri ürünlerden beğenip alabilecekler. Bu kampanyamızla birlikte ilkbahar ve yaz dönemi yeni ürünlerimizi, renk ve modellerimizi de tanıtma fırsatı yakalayacağız.
     Derneğin başkanı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başlatacakları kampanyaya en büyük desteği kendisinin vereceğini ifade eden Yıldız, Kadınlarımıza özel bu günde başlatacağımız kampanyamızda kendi mağazamda bin çeşit ürünü sadece 8 Mart günü 2,5 liradan satışa sunacağım. Özel güne özel indirim yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER