8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü


KARS (A.A) - AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, artık kadınların hayatın bütün alanlarında yer alarak daha kararlı bir duruşa sahip olduğunu ifade etti.
     Turhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Anadoluda var olan tüm uygarlıklar tarihinde emeğin ve üretimin en önemli simgesi olan kadınların, yaşamı boyunca büyük sorumluluklar üstlendiğini ve birçok güçlüğe göğüs gerdiğini belirtti.
     Annelik gibi çok zor bir görevi, özverilerin en büyüğünü göstererek başarıyla yerine getiren kadınların, kültürel dogmalarla kendine yüklenen birçok işi emekle, sevgiyle yerine getirerek çalışma hayatında da aktif olarak yer aldığını ifade eden Turhan, şunları kaydetti:
     Artık kadınlar hayatın bütün alanlarında yer alarak daha kararlı bir duruşa sahipler. AK Partinin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışındaki kararlı duruşu kadınlarımızı cesaretlendirmiştir. Merkezinde insan, çizgisinde hizmet olan AK Parti iktidarı politikalarında kadına pozitif ayrımcılık yaparak toplum içindeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Türkiyede terör oyununu da kadınlar ve anneler bozacaktır. Başbakanımız ana yüreğinin, kadın yüreğinin terörü bitirecek güçte olduğunu çok iyi biliyor. Türkiyenin huzura ihtiyaç duyduğu bu dönemde bunu tesis edecek en büyük dil kadınlarımızın gönül dilidir, duygusudur.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER