8. Mehmet Gediz Yüzme Şampiyonası

8. Mehmet Gediz Yüzme Şampiyonası


AYDIN (A.A) - Buz içinde 51 dakika kalarak dünya rekoru eski milli yüzücü Mehmet Gedikin anısına oğlu Saruhan Gedikin kurduğu Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen Mehmet Gedik Yüzme Şampiyonası yapıdı.
     Kuşadasında düzenlenen şamiyonada, 300 sporcu serbest, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek yüzme stilllerinde yarıştı.
     Ice Man Yüzme İhtisas Kulübü Takımı sporcuları, 100 madalya ile birincilik kupasının sahibi oldu. Bodrumspor ikinci, Altayspor üçüncü, Karşıyakaspor ise dördüncü oldu.
     Dereceye giren sporcular, madalyalarını şampiyonaya katılan takımların antrenörlerinin elinden alırken, ilk üç dereceye giren takımlara kupalarını Mehmet Gedikin oğlu Saruhan Gedik verdi.
     Şampiyonanın ardından tüm sporcular havuza atlayarak renkli görüntüler oluşturdu.
     Yarışmayı düzenleyen ve Ice Man İhtisas Kulübü kurucusu Saruhan Gedik, babasının adını, yetiştirdikleri her şampiyon yüzücüyle daha yükseklere taşımayı hedeflediklerini belirterek, Gelenekselleşen bu turnuva kulübümüz olduğumuz sürece devam edecek ve babamın anısını bu şampiyona ile sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz şampiyonanın uluslararası statü kazanması için yurt dışından birçok yüzme kulübünü davet ettik dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Uzun / Seyhan Kurtman
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 8. Mehmet Gediz Yüzme Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER