8. Sevgililer El Sanatları Hediyelik Eşya

8. Sevgililer El Sanatları Hediyelik Eşya Günleri Fuarını 60 bin kişi ziyaret etti


ANKARA (A.A) - 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla açılan 8. Sevgililer El Sanatları Hediyelik Eşya Günleri Fuarını 60 bin kişi ziyaret etti.
     ATO Congresiumda düzenlenen fuarın sorumlusu Remzi Çayır, başkentlilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fuarda 170 yerli 40 yabancı olmak üzere 210 katılımcının yer aldığını söyledi.
     Sevgililer Gününe özel hediyelerin yer aldığı fuarda, çeşitli ülkelere özgü el sanatları ürünlerinin sergilendiğini belirten Çayır, Kenya, Rusya, Kırgızistan, İran, Senegal, Hindistan, Türkmenistan gibi ülkelerin hediyelik eşyalarıyla Kastamonunun el dokumaları, Manisanın mesir macunu, Hatayın künefesi, Safranbolunun sabunlarının ilgi gördüğünü kaydetti.
     Çayır, 2 Şubatta açılan fuarı, şimdiye kadar 60 bin kişinin ziyaret ettiğini, fuarın son günü olan 14 Şubatta bu rakamın 100 bine ulaşmasını beklediklerini bildirdi.
    
     -Bu bardak sana özel sen de bana-
    
     Fuarda stant açan Nevzat Yeşillik, bardakların üzerine sevgi sözcükleri ve isimler yazdığını belirterek, en çok bu bardak sana özel sen de bana sözüne ilgi olduğunu söyledi.
     Fuar esnafı Özlem Kotan ise sevginin anlatıldığı en sevimli yol düşüncesiyle ellerinde seni seviyorum yastıkları taşıyan pelüş tavşanlar ve ayıcıklar sattıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber 8. Sevgililer El Sanatları Hediyelik Eşya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER