8. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik

8. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali -Eskişehirde, 21-25 Mayısta düzenlenecek festivalde 10 farklı ülkeden gelecek çocuk ve gençlik tiyatroları çeşitli oyunlar sahneleyecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, 21-25 Mayısta başlayacak, 8. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivalinde 10 farklı ülkeden gelecek çocuk ve gençlik tiyatroları, çeşitli oyunlar sahneleyecek.
     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen festivalin bu yıl ki programında çocuklar ve gençler için tiyatro oyunları, kukla gösterileri, müzikli gösteriler ve atölye çalışmaları yer alıyor.
     Eskişehir Şehir Tiyatrolarının sahnelerinde gerçekleştirilecek festivalde, İsviçre Kunos Sirk Tiyatrosunun "Kelebek", İran Saina Kukla Tiyatrosunun "Kheime Shab Baazi", Gürcistan Our Theatrenun "Orkestra", Ankara Devlet Tiyatrosunun "Pal Sokağı Çocukları", Fransa Miss Oyouk Kumpanyasının "Ay ve Güneş", İsveç-Finlandiya-Türkiye ortak yapımı Tiyatro Mish Mashın "Romeo Juliette", Moldova Izvosaşul Vessel Tiyatrosunun "Dede ve Turna", Hırvatistan Mala Tiyatrosunun "Bir Bulutun Hikayesi", Bulgaristan Danny ve Dessi Tiyatrosunun "Kurbağa Prens" adlı oyunlar izleyicisiyle buluşturacak.
     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının "Dünyanın Ucuna Yolculuk" ve "İlk Aşk" adlı çocuk oyunları da izlenebilecek.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 8. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER