81. İEFye doğru

81. İEFye doğru -Fuarı ana sponsoru Tansaşın Genel Müdür Yardımcısı Tuncer: Fuar coşkusunu renkli aktivitelerle ve sürprizlerle ikiye katlamayı, ve bu yıl ziyaretçi sayısını 1-1,5 milyonlardan 3 milyona çıkarmayı hedefliyoruz


İZMİR (A.A) - Bu yıl 81. kez kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarının (İEF) ana sponsoru Tansaşın Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer, fuar coşkusunu renkli etkinliklerle ve sürprizlerle ikiye katlamayı ve bu yıl ziyaretçi sayısını 1-1,5 milyonlardan 3 milyona çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.
     Anadolu Ajansının basın sponsoru olduğu fuarın programına ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Şevki Tuncer, Egeye odaklanma stratejisi çerçevesinde yaptıkları yatırımlar ve sponsorluklarla Egelilere unutamayacakları bir fuar yaşatmayı arzuladıklarını söyledi.
     Fuar coşkusunu renkli aktivitelerle ve sürprizlerle ikiye katlamayı istediklerini dile getiren Tuncer, bu yıl ziyaretçi sayısını 1-1,5 milyondan 3 milyonlara çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.
     Tuncer, İzmir Aşkıyla Tansaş Farkıyla, Yepyeni Heyecan Bambaşka Fuar sloganıyla yola çıktıklarını kaydederek, Murat Boz, Gökçe, Göksel, Grup Model, Sertap Erener gibi şarkıcıların ücretsiz konserlerinin fuarda yer alacağını bildirdi.
     Çocukları da unutmadıklarını dile getiren Tuncer, Pepee müzikali, Tansaş Çocuk Dünyası, Carmen Sirki, Volkan Severcanın tiyatro gösterisi, kukla, akrobasi, dans, animasyonlar gibi etkinliklerin düzenleneceğini dile getirdi.
     Tuncer, şirket bünyesindeki 3 bin 450 çalışanın, etkinliklere gönüllü olarak katkıda bulunacağını ifade etti.
     Fuarın açılacağı cuma günü İzmirde bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük koreografiyle havai fişek su perdesi özel gösterileri düzenleyeceklerini belirten Tuncer, herkesi fuara ve açılış gösterilerine davet ettiklerini sözlerine ekledi.
     Tansaş Grup Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Rodoslu, fuar süresince oluşturacakları Tansaş Sokağında 82 ürün grubu ve 212 çeşit Tansaş markalı ürünün fuara özel fiyatlarla raflarda yerini alacağını, sürpriz hediyeler ve bedava alışveriş kampanyaları düzenleyeceklerini, 1 liraya köfte ekmek, makarna satışları yapacaklarını anlattı.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER