AAdan sponsorluk ve işbirliğiyle ilgili yeni

AAdan sponsorluk ve işbirliğiyle ilgili yeni düzenleme -Kurumsal yapısını 100. yıl hedefleri doğrultusunda güçlendiren Anadolu Ajansı, yapacağı kurumsal işbirliği ve sponsorluklar için Sponsorluk ve İşbirliği Başvuru Formu oluşturdu


ANKARA (A.A) - Anadolu Ajansının (AA) 100. yıl hedefleri doğrultusunda yaptığı çalışmalar devam ediyor. AA ile kurumsal işbirliği yapmak isteyen veya sponsorluk teklifinde bulunacak kurum ve kuruluşlar artık başvurularını AAnın web sayfası üzerinden yapacak.
     AA, 100. Yıl Vizyonu doğrultusunda yeni bir adım daha attı. Farklı dillerde yayın hedefini hayata geçiren Anadolu Ajansı, şimdi de marka bilinirliği ve küresel etki alanını genişletecek bir çalışma gerçekleştirdi.
     AA Pazarlama Direktörü Çağatay M. Çulcuoğlu, hayata geçirilen projeyle sponsorluk ve işbirlikleri konusunda yürütülen çalışmalara bir düzen geleceğini bildirdi.
     Sponsorluk ve işbirliğiyle ilgili çalışmaların AAnın Kurumsal İletişim, İş Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüklerinde bulunan yetkin ve uluslararası tecrübesi olan ekibi tarafından değerlendirileceğini dile getiren Çulcuoğlu, AAnın 5 dilde yaptığı yayınla Türkiyenin ve büyüyen kuruluşlarının sesini ve imajlarını tüm dünyaya proaktif olarak duyurma imkanı sağlayacaklarını ifade etti.
     Çulcuoğlu, Uluslararası haber ajansları arasında, Ortadoğu, Balkanlar ve Türkiyenin en etkin haber ajansı olan, Anadolu Ajansı marka bilinirliğini arttırmak, küresel etki alanını genişletmek amacıyla sponsorluk ve işbirliği çalışmalarına devam edecek dedi.
    
     -Sponsorluk ve İşbirliği Başvuru Formu-
    
     Anadolu Ajansı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle kurumsal işbirliği ve sponsorluklarla ilgili Sponsorluk ve İşbirliği Başvuru Formu oluşturuldu. Yeni düzenlemeyle AA ile kurumsal işbirliği yapmak isteyen ya da sponsorluk teklifinde bulunacak kurum ve kuruluşların, AAnın internet sitesinde Kurumsal başlığı altında bulunan http://www.aa.com.tr/tr/kurumsal/153231--sponsorluk linkindeki formu doldurmaları yeterli olacak.
    
     Muhabir: Enes Kaplan
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber AAdan sponsorluk ve işbirliğiyle ilgili yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER