AAnın yılın fotoğrafı oylaması

AAnın yılın fotoğrafı oylaması -Osmaniye Valisi Cerrah, Anadolu Ajansınca düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Anadolu Ajansınca düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Cerrah, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantı öncesinde, AA foto muhabirlerinin objektifine yansıyan 36 karelik Yılın Fotoğrafları galerisini inceledi.
     Oylamaya katılan Cerrah, galeriden Ara Güler-Recep Tayyip Erdoğan başlıklı fotoğraf başta olmak üzere Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında olaylar çıktı, Erçek Gölünde flamingoların görsel şöleni, Van sonbaharda bir başka güzel, Van semalarında dolunay güzelliği ve Asi Suriyeden kaçışın adresi oldu başlıklı fotoğrafları beğendi.
     Anadolu Ajansının güvenilirliğinden ödün vermediğini Cerrah, şunları kaydetti:
     Fotoğraflar içerisinde yüreğimizi burkan, bizi hüzünlendiren gerçekten güzel fotoğraflar da var. Bu fotoğraflarda emeği geçen herkese, fedakarca çalışan basın mensuplarını, fotoğraf sanatçılarını canı gönülden kutluyorum. Anadolu Ajansı dünyadaki tüm basın yayın kuruluşları acısından akredite edilmiş ve vermiş olduğu bilgiler oldukça güvenilir bilgiler. Günümüzde bilgi akışı o kadar hızlı ki bu bilgi akışına yetişebilmek mümkün değil. Verilen bilgilerin doğruluğu o kurumun işindeki başarısını ve ciddiyetini gösterir.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AAnın yılın fotoğrafı oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER