AAya En İyi Haber Ajansı ödülü

AAya En İyi Haber Ajansı ödülü -Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliğinde, Anadolu Ajansına En İyi Haber Ajansı ödülü verildi


ANKARA (A.A) - Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliğinde, Anadolu Ajansına (AA) En İyi Haber Ajansı ödülü verildi.
     Çubuk Belediyesince düzenlenen 8. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Şenliği kapsamında ilçeye katkı veren kurum ve kuruluşlar ile kişilere verilen Yılın En İyileri Ödülleri, Atatürk Parkında yapılan törenle sahiplerini buldu.
     Törene konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, verdikleri sözleri yerine getirdikleri için ilçe halkına mahcup olmadıklarını ve bu başarının sadece kendilerinin değil Hükümetin ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin de başarısı olduğunu söyledi.
     Özden, başarının bir ekip işi olduğunu ve sokaktaki temizlik işçisinden, belediye başkanına kadar her kademedeki çalışanın emeği olduğunu kaydetti.
     Konuşmanın ardından Yılın En İyileri Ödüllerini almaya hak kazananlar sahneye çağrılarak ödülleri verildi. En İyi Haber Ajansı seçilen AAnın ödülünü de AA Kurumsal İletişim Yöneticisi Suat Karabıyık aldı.
     Ödül töreni, halk dansları, yerel sanatçıların seslendirdiği türkülerin yanı sıra Emine Ata ve Uğur Işılakın konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber AAya En İyi Haber Ajansı ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER