AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun, Kongre

AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun, Kongre Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu


SİVAS (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Kongre Anadolu Lisesinde, Meslek Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı.
     Okulun rehberlik servisince düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelen Coşkun, mesleki tecrübelerini anlattı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olduğunu belirten Coşkun, öğrencilerin basın sektörü hakkında merak ettiği soruları yanıtladı. Uzun yıllar basın sektöründe çalışan bir kişi olarak gazeteciliğin zorluklarına da değinen Coşkun, mesleğin 7 gün 24 saat yapıldığını ve hayatın tamamını kapsadığını vurguladı.
     AA Sivas Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında da bilgi veren Coşkun, bölge müdürlüğüne Malatya, Elazığ, Erzincan, Tokat ve Tunceli illerinin bağlı olduğunu söyledi.
     Bir çok dilde yayın yapan AAnın, uluslararası anlamda ciddi bir yapılanma gerçekleştirildiğini vurgulayan Coşkun, Genel Müdür Kemal Öztürkün, göreve gelmesinden sonra AAnın önüne dünyanın en büyük 5 haber ajansı hedefini koyduğunu anlattı.
     Coşkun, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AA Sivas Bölge Müdürü Coşkun, Kongre Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER