AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağışın acı

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağışın acı günü -Bağışın dün vefat eden kayınvalidesi Şener, Bursada toprağa verildi -Cenaze törenine Bağışın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal G


BURSA (A.A) - AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağışın, çoklu organ yetmezliği nedeniyle dün hayatını kaybeden kayınvalidesi Naciye Şenerin (73) cenazesi, Bursada toprağa verildi.
     Öğle saatlerinde kente gelen Bağış, Emir Sultan Camisinde taziyeleri kabul etti.
     Ardından Şenerin naaşı, Emir Sultan Camisine getirildi ve burada ikindi vakti cenaze namazı kılındı.
     Cenaze törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; Bakan Bağış, eşi Beyhan Bağış ve çocuklarının acısını paylaştı.
     Törene, Bursa Valisi Şahabettin Harput, iş adamları Nihat Özdemir ve Cavit Çağlar, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay, belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Demet Kutluayın, merhumenin yeğeni olduğu belirtildi.
     Cenazeye, sanatçılar Sezen Aksu, Ajda Pekkan, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve eşi Cem Boyner, iş adamı Bülent Eczacıbaşı çelenk yolladı.
     Şenerin tabutunu 3 bakan birden omuzladı. Cenaze, camideki törenin ardından Emir Sultan Mezarlığında defnedildi.
     Bağışın, taziyeleri kabul etmek için gece saatlerine kadar Bursada kalacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz/Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağışın acı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER